Plopsaland de Panne gelegen aan de Belgische kust is een van de bekendste pretparken in Belgie. Veel kinderen zijn opgegroeid met het kijken naar de tv-programma‘s van alle verschillende figuren van Studio 100. Al deze leuke en bekende figuren kun je dan ook in Plopsaland tegenkomen. Plopsaland staat vol met diverse attracties voor het gehele gezin. Zelfs voor de echte durfals is er een spannende achtbaan en een Splash.


Plopsaland de Panne ligt helaas wel op een flink stuk rijden vanuit Nederland. Een dag op en neer naar Plopsaland is daarom best vermoeiend. Een heel goed idee is daarom om er een meerdaags Plopsaland arrangement van te maken. Er zijn voldoende hotels bij Plopsaland de Panne. Al deze Plopsaland hotels liggen op een gunstige afstand van Plopsaland zodat u lekker uitgerust aan een dag Plopsaland kunt beginnen.


Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om twee dagen Plopsaland te bezoeken. Een ander goed idee is om met mooi weer het Plopsaland arrangement te combineren met een bezoek aan de Belgische stad De Panne en om lekker te relaxen aan de Belgische kust. Kortom maak van een bezoek aan Plopsaland een mooi weekend uitstapje voor de gehele familie.

Plopsaland Hotels - Informatie Website

Hotel Anvers, De Panne


Op slechts 10 minuten lopen vindt u het strand van De Panne. Plopsaland ligt op een kleine 5 minuten rijden met de auto. Hotel Anvers beschikt over 14 keurig ingerichte kamers. Het hotel beschikt over een gratis wifi verbinding.


Hotel Anvers, de Panne reserveren bij:

Booking.com - Hotel Anvers

Vrij Uit - Plopsaland

Pretparkhotels.nl - Plopsaland Hotels

Ambassador Hotel, De Panne


Hotel Ambassador in De Panne ligt op een gunstige 5 minuten rijden van pretpark Plopsaland. Het strand van De Panne ligt op een kleine 5 minuten wandelen. Hotel Ambassador is een prima hotel voor een verblijf bij Plopsaland de Panne.


Ambassador Hotel, de Panne reserveren bij:

Booking.com - Hotel Ambassador

Peter Langhout Reizen - Plopsaland arrangement

Pretparkhotels.nl - Ambassador Hotel, de Panne

Hotel Cecil, De Panne


Hotel Cecil, De Panne ligt op een kleine 5 minuten rijden van pretpark Plopsaland. Het hotel beschikt over 16 keurig ingerichte kamers met alle hedendaagse gemakken. Hotel Cecil is mooi gelegen in het centrum van De Panne.


Hotel Cecil, de Panne reserveren bij:

Booking.com - Hotel Cecil

Pretparkhotels.nl - Hotel Cecil, De Panne

Peter Langhout Reizen - Plopsaland arrangementen

Hotel Maxim, De Panne


Mooie en fraai gelegen hotel met ruim 20 kamers. Vanuit Hotel Maxim bent u binnen 5 minuten rijden bij de ingang van pretpark Plopsaland. Binnen 5 minuten wandelen bent u aan het strand van De Panne.


Hotel Maxim, de Panne reserveren bij:

Booking.com - Hotel Maxim

Pretparkhotels.nl - Hotel Maxim, de Panne

Vrij Uit - Plopsaland arrangementen

Voor een totaaloverzicht van alle hotels en campings bij Plopsaland die online te reserveren zijn verwijzen wij u graag door naar onderstaande websites. Booking.com en Pretparkhotels.nl zijn makkelijke en overzichtelijke websites waar u veilig uw reserveringen kunt maken.

Voor meer informatie over Plopsaland kunt u kijken op onderstaande Plopsaland sites:

http://www.plopsaland.startpagina.nl

http://www.plopsaland.sitepark.nl

http://www.plopsalandhotels.nl is geen officiele website van Plopsaland. De officiele website van Plopsaland is te bereiken via Plopsa.be.